Urinprøve hasj?

Hei. Jeg har røyker hasj 5-7 ganger i mitt liv over en periode på ish 4-5 måneder. De første 3-5 gangene skjedde det tilfeldig med tids-mellomrom jeg ikke husker eksakt. Noen ganger skjedde det to ganger i uken, også kunne det gå måneder imellom. Jeg røyket for tre måneder siden, så gikk det akkurat to måneder før jeg gjorde det igjen. 12 dager etter den siste gangen måtte jeg levere uanmeldt urinprøve når jeg ba om helseattest for å få lov å ta lappen pga adhd. Sist jeg røyket satt jeg i et tett rom der flere røyket i timesvis og jeg røyket ganske masse selv, husker ikke eksakt mengde. Kommer dette til å vises i urinprøven min 12 dager etterpå? Jeg er livredd

annet |
20 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Engangsinntak av hasj vil vanligvis kunne påvises på urinprøve maksimalt syv dager etter inntak. Det at du satt i ett rom hvor de røyket mye hasj vil ha liten eller ingen påvirkning på mengden av virkestoffet du har fått i deg.

Du kan lese mer om cannabis på vår hjemmeside. Der finner du også ytterligere info om testing i urin og blod.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.