Personvern

Når du bruker nettsidene til RUSinfo, legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene. 

Ansvar

Oslo kommune er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettsiden.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av Uniweb. Det er kun RUSinfo og Uniweb som har tilgang til opplysningene. En avtale mellom RUSinfo og Uniweb regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den behandles.

Webanalyse

RUSinfo bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettstedet og forbedre innholdet. Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til besøkende for å samle inn geografisk informasjon. Datatilsynet regner IP-adresser som en personvernopplysning.

Vi har aktivert en IP-maskering i sporingskoden for å styrke personvernet. Det betyr at Google Analytics fjerner den siste åttebitgruppen i IP-adressene til besøkende før adressene brukes og lagres.

Data fra Google Analytics lagres på egne servere hos Google. Data deles ikke uten RUSinfos samtykke, med unntak av gitte avgrensende situasjoner, som når det kreves ved lov (politi/domstoler).

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke for å identifisere deg som person.

Vi lagrer informasjon om søkeord og valg du benytter i søkefunksjonen. Vi bruker informasjonen til å bedre innhold og navigasjon for brukere av nettsidene.

Bruksmønster og statistikk fra søk kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, som for eksempel IP-adresse.

Du kan endre dine innstillinger for bruk av cookies ved å klikke på ikonet nede til venstre på denne siden.

Henvendelser om personvernerklæringen rettes til Oslo kommunes web-forvaltning – web@uke.oslo.kommune.no.

RUSinfo

Juridisk navn: RUSinfo

Org nr: 997 506 413

Bedr nr: 998 873 193

Selskapsform: Underavdelinger

NACE-bransje: 84.120 Offentlig administrasjon tilknyttet helsestell, sosial virksomhet, undervisning, kirke, kultur og miljøvern

Hovedkontor: OSLO KOMMUNE VELFERDSETATEN

Adresse: Maridalsveien 3, 0178 Oslo

Postadresse: Maridalsveien 3, 0178 Oslo