Hvor lenge vil venninnen min teste positivt på kokain og MDMA?

Hei. Spør for en venninne da hun er redd for å spørre selv. (Jeg er imot rusmidler!!). Hun tok kokain for 1-2 dager siden (hun tok en del), og i dag tok hun mdma (molly som hun sier.) Også lurte hun på om dette påvirker hverandre altså – siden hun tok kokain og nå mdma blir det kokainet/mdma i kroppen/blodet mye lenger fordi det ikke var nok mellomrom mellom dagene til å ha latt kokainet gå ut av kroppen/blodet først? Eller hvordan fungerer det? Hun mente begge rusmidlene hadde mellom 1-4 dager på å gå ut av kroppen hennes, hun har nemlig noen blodprøver hun skal ta den 15 september. Tror dere det er ute av kroppen hennes til den 15. sep? Takk for svar!!

kvinne/jente |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Venninnen din trenger ikke bekymre seg for at inntaket hun har gjort av MDMA vil påvirke påvisingstiden til kokainet hun har brukt tidligere. Kokainet blir ikke lengre i kroppen fordi hun har tatt MDMA.

Generelt er det store individuelle forskjeller på hvor lenge både kokain og MDMA kan påvises i blod og urin,  men påvisningstiden til stoffene i seg selv er ganske like: noen timer etter inntak i blod og 2-4 dager i urin. Dette gjelder ved vanlig screening av urin. Kokain kan i tillegg påvises i urin opp til 7 døgn hvis man ber om spesifikk analyse der man ser etter metabolitten benzoyl-ecgonin (det indikerer bruk av kokain).

Hvis venninnen din ikke bruker mer rusmidler før hun skal ta blodprøvene, vil hun ikke teste positivt den 15. september.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.