Trenger sårt hjelp

Hei jeg er avhengig av kokain og gambling. Sniffer minst et gram dagen av veldig ren kokain. Jeg er 19 år har drevet med dette i et år nå. Startet som med de fleste på fest, og vipps er man i fella. Dette ødelegger kroppen min både fysisk og psykisk, og ødelegger for andre som jeg ikke kan stille opp for. Vet ikke hvor lenge jeg orker å holde på sånn klarer snart ikke kombinere alt lenger og gamblinga har gjort meg gjeldsslave. Jeg trenger sårt hjelp, men vet ikke hvor jeg skal begynne, og dette må også være hemmelig. Kan ikke komme ut til noen at jeg driver med sånt. Hva sier legen feks? Har ikke fastlege kun vikar.

mann/gutt |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det høres ut som en slitsom situasjon. Heldigvis er dette noe du kan få hjelp til. Du kan snakke med legen din (det gjør ikke noe om det er vikar), så kan hen sende en henvisning til behandling. Det finnes behandling både for avhengighet av kokain og spill. Legen din har taushetsplikt.

Du kan lese mer om hjelpeapparatet i artiklene under, eller ta kontakt med oss på telefon eller chat dersom du ønsker å snakke nærmere om situasjonen din.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.