Min mor har utviklet alkoholmisbruk, hvordan kan jeg takle dette?

Hei.
Min mor på 82 år har over de siste 4 årene utviklet et betydelig missbruk av alkohol.
Etter at min far gikk bort i januar, har konsumet økt betydelig.
Nå er jeg bekymret for henne, men også for meg selv fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal takle dette. Det blir tidvis mer enn jeg kan klare.
Finnes det noen eller noe sted jeg kan henvende meg og få noen tips til hvordan jeg skal takle dette.

Mvh
datter.

kvinne/jente |
56 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Viser til chat med en av våre veiledere, hvor vi bl.a. tipset om ulike typer pårørendehjelp. Se gjerne også vår guide til pårørende.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen