Hva skjer hvis en som ikke har diabetes tar Jardiance?

Hei.
Hva skjer hvis en som ikke har diabetes type 2 tar si 100-200 mg av Jardiance og ikke spiser noe på noen timer etter dette? Kan man da få farlig lavt blodsukker og besvime? Er det noe annet som kan skje?

kvinne/jente |
17 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi på Rusinfo er ikke medisinsk personell og har ikke anledning til å gi råd og veiledning om medikamenter.

Hvis du vurderer å bruke medikamenter som ikke er foreskrevet deg anbefaler vi deg å ikke gjøre det. Medisnen har et formål, og feil bruk kan gi alvorlige bivikninger for noen. Vil du vite mer kan du spørre farmasøyt på apotek eller ringe Giftinformasjonen på tlf. 22 50 13 00.

Du kan også lese om forsiktighetsregler og annen informasjon hva angår Jardiance på Felleskatalogen sine sider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen