Jeg fikk noe som mest sannsynlig var mdma, jeg bør vel sjekke hjertet mitt mm?

Hei, jeg fikk noe som mest sannsynlig var mdma, aner ikke hvor lenge jeg bar borte, men hadde store skader i tannkjøtt og tunge når jeg våknet.
Når jeg våknet var det som et kjempesmell og jeg skrek bare så høyt. Akkurat som om det var noe som måtte ut. Forferdelig opplevelse. Jeg har ikke turt og fortelle dette til lege eller andre enn den personen som passet på meg/ga meg stoffet.
Jeg bør vel sjekke hjertet mitt mm?

kvinne/jente |
54 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Først og fremst må vi si at dette ikke er en akuttjeneste; det kan ta opptil flere dager å få svar. Ved behov for øyeblikkelig hjelp, kontakt ambulanse 113, legevakt 116 117 eller Giftinformasjonen 22 59 13 00.

Hva du kan ha fått i deg, og hvorfor du reagerte som du gjorde, kan vi egentlig bare gjette på. Det kan hende at det var MDMA ja – i så fall antakeligvis en ganske høy dose – men det kan også ha vært andre ting. Uansett vil vi oppfordre deg til å ta en sjekk hos helsepersonell for å være på den sikre siden, og særlig dersom du ikke føler deg bedre nå.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.