Har oppdaga at 17 åringen røyker pipe, hva er dette?

Har pppdaga at 17 åringen røyker noko men veit ikkje kva det er.?trur han bruker pipe. Høyres ut som det iallefall. Sterk stikkende røyklukt . Kva er dette og korleis tek eg det opp? Han trener mykje og et sunn mat og oppteken av å vera sunn så synes det er rart. Han går på vgs og det går bra. Ser ut til at det er i helger dette skjer.

kvinne/jente |
54 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er ikke godt for oss å si hva han røyker, og om det er noe problem knyttet til det.  Du spør også om hvordan du skal ta det opp med han, og snakke med han om det. Vedlagt finner du lenke med råd og tips om hvordan du kan gjennomføre en bekymringssamtale.

Hvis du fortsatt er bekymret etter å ha snakket med han, er du velkommen til å ringe oss for en utdypende samtale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.