Tok tre drag hasj, hvor lenge er det til alt er borte?

fikk gruppepress på 3 drag fra brunt hasj følte meg helt jævlig å d var igår hvor lenge er det til alt er borte? jeg orker ikke mer

kvinne/jente |
16 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Du spør «hvor lenge er det til alt er borte?», og hvis du mener hvor lang tid det tar før effekten er over, så er det vanligvis bare snakk om noen timer. Det er riktignok ikke uvanlig å oppleve en viss grad av ettervirkninger i noen dager etterpå, f.eks. at du føler deg sløv, ukonsentrert eller lignende. Dette kan også ha sammenheng med andre faktorer, f.eks. om du i tillegg drakk alkohol, hvor godt du har sovet, og du har fått i deg tilstrekkelig med næring/væske og lignende.

Hvis du mener hvor lang tid det tar før alle spor er ute av kroppen din, så kan et engangsinntak vanligvis spores i blodet i maks et døgn etterpå, og maks en uke i urinen. Om det kun var snakk om noen få trekk, ligger du sannsynligvis godt i underkant av dette.

For øvrig – at du ble presset til å gjøre dette, høres ikke helt bra ut. Det er tross alt bare du som bestemmer om du skal røyke eller ikke. I vår artikkel om drikkepress finner du en del tips og råd, som også vil være aktuelle for andre rusmidler enn alkohol.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.