Kan homeopati hjelpe mot alkoholisme?

Min slektning har alkoholproblem og jeg er redd hun kan dø! Kan homeopati hjelpe mot alkoholisme?

kvinne/jente |
60 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi kjenner ikke til noen gode studier eller undersøkelser som beviser at homeopati kan behandle/hele alkoholavhengighet. Vi vil tro at det, som så mye annet, først og fremst kommer an på om den som skal behandles er motivert og mottakelig for behandlingen.

Vi forstår at det er krevende for deg å se at en slektning har det vanskelig. Om du eller andre i familien ønsker å drøfte pårørenderollen kan dere ta kontakt med veiledningssenter for pårørende i deres landsdel.

Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon eller chat dersom du ønsker å snakke om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.