Hvordan nullstille triggere i HAP-appen?

Hvordan fjerner jeg statistikken som viser hva grunnen til å røyke var? « «Triggeren», ikke sant?

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Ja det stemmer at det ligger under triggere. Hvordan du nullstiller denne kommer an på hvilken versjon av HAP-appen du bruker,

I gammel versjon (den med rød logo): Du kan nullstille triggeroversikten ved å gå inn i menyen (de tre røde linjene øverst til venstre på skjermen). Der får du opp menyen som blant annet inneholder valget «Nullstill positive triggere». Velg den.

I ny versjon (den med hvit logo): Du kan nullstille triggeroversikten ved å gå inn i menyen (de tre sorte linjene øverst til venstre). Velg «Flere valg», da får du opp en liste der du kan huke av det du vil nullstille.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.