E det noen tegn æ kan se etter?

Hei! Mammaen min har tidligere rusa sæ, og æ mistenk at ho gjør det igjen. E det noen tegn æ kan se etter?

kvinne/jente |
22 år |
Nordland

  Rusinfo svarer:

Rusmidler virker på ulike måter og vil følgelig gi ulike virkninger og bivirkninger når de inntas. Du sier ikke noe om hvilket rusmiddel eller midler moren din tidligere har brukt, derfor er det vanskelig for oss å gi deg et nøyaktig svar på dette.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside hvor vi skriver faktainformasjon om rus og legemidler. Her beskriver vi tegn og symptomer ved bruk av ulike rusmidler. Du kan også sende inn et nytt spørsmål hvor du presiserer hvilket rusmiddel det er snakk om.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen