Fire brett med Apodorm, forsvinner dette etter en uke?

Hei .
Hvis man har tatt apodorm , kanskje 4 brett?
Forsvinner dette etter en uke eller vil det gå mye lenger grunnet mengden ?

kvinne/jente |
28 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det er litt uklart hva du mener med «forsvinner», men om du lurer på varigheten av effekten, eller hvor lenge etterpå inntaket kan spores med rusprøver, vil svaret uansett være det samme: det forlenges. Når det gjelder såpass store mengder inntatt på kort tid, vil det ta lengre tid før kroppen fullstendig bryter ned virkestoffet. Konkret hvor mye det forlenges har vi dessverre ikke et klart svar på, da det er mange individuelle faktorer som vil ha innvirkning.

For øvrig, nå vet ikke vi hvorfor du inntok fire brett med Apodorm, men det høres jo litt bekymringsverdig ut. Om dette er noe du vil snakke nærmere om, er du velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon i åpningstidene. Det er helt anonymt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen.