Fire brett med Apodorm, forsvinner dette etter en uke?

Hei .
Hvis man har tatt apodorm , kanskje 4 brett?
Forsvinner dette etter en uke eller vil det gå mye lenger grunnet mengden ?

kvinne/jente |
28 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det er litt uklart hva du mener med «forsvinner», men om du lurer på varigheten av effekten, eller hvor lenge etterpå inntaket kan spores med rusprøver, vil svaret uansett være det samme: det forlenges. Når det gjelder såpass store mengder inntatt på kort tid, vil det ta lengre tid før kroppen fullstendig bryter ned virkestoffet. Konkret hvor mye det forlenges har vi dessverre ikke et klart svar på, da det er mange individuelle faktorer som vil ha innvirkning.

For øvrig, nå vet ikke vi hvorfor du inntok fire brett med Apodorm, men det høres jo litt bekymringsverdig ut. Om dette er noe du vil snakke nærmere om, er du velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon i åpningstidene. Det er helt anonymt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.