Er Xanax’ene og Rivotril osv solgt illegalt relativt «trygge» å ta?

Hei. Jeg lurte på om dere veit om de Xanax’ene og Rivotril osv som blir solgt illegalt i Oslo og østlandsområdet nå Juni-23 er relativt «trygge» å ta? Jeg har vært i LAR siden 2009 og går nå på minste månedsdose 64mg med Buvidal. Jeg har slitt med angst og depresjon i lang tid, både før og etter oppstart i LAR. Nå den senere tiden har dette blitt mye verre, og det er nok i sammenheng med at jeg har ganske mye jeg ikke har fått bearbeidet med psykolog. Jeg har vært flere runder på rehabilitering og har bra kontroll på rus(nesten 100% rusfri uten noen dager med cannabis innimellom). Men det å få litt hjelp i den perioden jeg har nå føles veldig vanskelig og slitsomt. Jeg blir hele tiden minnet på hvor jeg har vært osv.. Stigmatiserende er det og veldig lite hyggelig. Jeg har spurt om å få snakke med en psykolog i ca 2år nå uten å ha fått det. Jeg føler jeg ikke har annet valg pr nå enn å kjøpe noe illegalt. Veit det ikke er optimalt eller anbefalt, men aner ikke hva annet jeg kan gjøre. Kan også si at jeg har prøvd det meste av C preparater uten noe særlig virkning, men med mye bivirkninger. Har levd et ganske tøft liv med mye vonde minner, tap av relasjoner/familie osv.. Skjønner godt at leger som avdøde Dr. Eika og f.eks Dr.Asplin er så høyt verdsatt av mange i min situasjon. Veit ikke hva annet jeg skal si… På forhånd takk!

mann/gutt |
43 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gå god for piller som selges ulovlig i de åpne rusmiljøene. Det høres egentlig litt merkelig ut at du ikke skal kunne få noe hjelp av LAR med dette. Har du snakket min din ansvarsgruppe? Har du vært i kontakt med Eikaklinikken? Du kan også ta kontakt med RIO (rusmisbrukernes interesseorganisasjon) og høre med dem om de har noen tips og innspill til deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.