Må nedtrapping på Sobril bli tøft?

Jeg har tatt 15 mg tre ganger daglig i snart tre måneder i påventede av ar angsten avtar og zoloft får full virkning. Får ekstra angst ved tanke på abstinensplager ved nedtrapping av sobril. Ved forsiktig nedtrapping med bistand fra lege, må det bli tøft?

kvinne/jente |
62 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

I prinsippet kan du trappe ned så sakte du vil, så lenge legen er med på det. Jo saktere du trapper ned, jo mindre abstinensplager kan du forvente. Det er også ganske store forskjeller fra person til person når det kommer til hvordan du reagerer på nedtrapping. Noen tåler raskere nedtrapping enn andre uten å bli plaget. Det trenger altså ikke nødvendigvis å bli så tøft. Snakk med legen om din bekymring, så kan dere sikkert kommer frem til en plan som fungerer godt for deg.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.