Kan man ved mirtazapin over 2700 mg være mer sikker på fullverdig selvmord?

Kan man ved mirtazapin over 2700 mg være mer sikker på fullverdig selvmord? Finnes det noe godt svar…

kvinne/jente |
43 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Hvor mye Mirtazapin som skal til for å avslutte livet kan vi dessverre ikke svare på. Både fordi vi ikke er helsepersonell og ikke har anledning til å svare på slike spørsmål, men også fordi det er vanskelig å vite sikkert. Det vi kan si er at en slik mengde vil kunne føre til betydelige helseskader.

Om det er du selv som ønsker å innta medikamenter med tanke på å dø, så vil vi sterkt anbefale deg å snakke med noen om de tunge og vonde tankene. Det finnes hjelp å få. Hvis du har det så vondt nå at du kjenner at du ikke kan vente til fastlegen din kommer på jobb til uken, så må du gjerne kontakte legevakt på telefon 116 117. Husk også at Mental helse på telefon 116 123 og Kirkens SOS på telefon  22 40 00 40 er døgnåpne, begge to. Du skal ikke behøve å ha det så vondt alene.

Om det forholder seg slik at du allerede har inntatt denne dosen Mirtazapin, oppfordrer vi deg til å kontakte  nødnummer 113. Du kan også ringe til Giftinformasjonen for mer informasjon, der har de helsepersonell: 22 59 13 00.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.