Gul Ecstasy formet som en ape som holder foran øynene, hvordan virker den?

Gul exctesy formet som en ape som holder foran øynene,hvordan virker den?

kvinne/jente |
42 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Etter å ha sjekket en internasjonal database, kan det hende at det er denne eller denne pillen det dreier seg om. Hvis det er tilfelle, inneholder den enten omtrent 170 eller 150 mg MDMA, henholdsvis. Dette er ikke veldig mye, men likevel litt i overkant av en anbefalt brukerdose – særlig om brukeren har lite eller ingen erfaring med MDMA, og/eller er liten av vekst.

Men: det er ikke mulig å garantere at det faktisk er en av ovennevnte piller du har. Illegal produksjon av MDMA er naturlig nok ikke underlagt noen strenge kontrolltiltak eller reguleringer, slik at hvem som helst kan i prinsippet lage en pille som ser ut som dette, men som kanskje har en helt annen styrkegrad (eller et helt annet virkestoff). En bør aldri innta et stoff uten å være 100 % sikker på innholdet; hvis det er noen tvil bør stoffet testes, enten ved å bestille et test kit fra en nettbutikk, eller ved å benytte en analysetjeneste.

For info om hvordan MDMA/Ecstasy virker, vil vi tipse om vår brosjyre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.