Kroppen min skriker etter Vival, hvor lang tid vil dette vare?

Jeg har brukt Vival 5 mg i 37 år. Nå har jeg over veldig lang tid trappet ned. 4-5 mnd. Kroppen min skriker etter denne tabletten. Hvor lang tid vil dette vare. Har aldri tatt mer enn 1 tablett 5 mg.

kvinne/jente |
68 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Når du har brukt Vival regelmessig i såpass lang tid, er det helt normalt at kroppen skriker etter dette – selv etter langsom og gradvis nedtrapping. Hvor lenge du vil oppleve abstinens, eller generelt bare et sug etter å bruke medisinen, vil variere veldig fra person til person. Sånn sett er det vanskelig å gi noen veldig konkrete svar, men vi kan ikke utelukke at det kan ta flere måneder før du opplever noen betydelig forbedring. I noen tilfeller kan det gå enda lengre tid enn som så også, mens andre er mer heldige og får dette overstått relativt raskt. Det er heller ikke uvanlig å oppleve at dette kommer og går litt i perioder, heller enn å være en helt jevn utvikling.

Uansett vil vi oppfordre deg til å fortsette oppfølging med legen, som forhåpentligvis kan være behjelpelig gjennom dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Vi opplever for øyeblikket problemer med chatten. Teknisk leverandør er underrettet, og jobber med å løse feilen. Vi beklager ulemper dette medfører.

HAP-app: Den nye versjonen er ferdig og klar til nedlasing i AppStore og GooglePlay.