Har en kompis som røyker hasj og jeg var i samme rom, burde jeg bekymre meg?

Jeg har en kompis som røyker hasj og er første gang jeg er i samme rom som han når han røyker. Det jeg lurer på om jeg burde bekymre meg For og ha fått i meg røyken/ bivirkningene av det. Siden har hørt at det lagrer seg i hjernen og fettlagrene i kroppen. Vi hadde et vindu åpent når han røykte

mann/gutt |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Så lenge du bare har sittet i samme rom og ikke røyket selv, særlig når vinduet sto åpent, har du ingen grunn til bekymring. På den måten får du bare i deg helt minimalt (eller ingenting) av røyken, og det skal ikke være noen grunn til bekymring i så fall. For at det skal være noen særlig risiko for bivirkninger og lignende, forutsetter det at du røyker selv – og da gjerne også mye/ofte.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen