Har en kompis som røyker hasj og jeg var i samme rom, burde jeg bekymre meg?

Jeg har en kompis som røyker hasj og er første gang jeg er i samme rom som han når han røyker. Det jeg lurer på om jeg burde bekymre meg For og ha fått i meg røyken/ bivirkningene av det. Siden har hørt at det lagrer seg i hjernen og fettlagrene i kroppen. Vi hadde et vindu åpent når han røykte

mann/gutt |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Så lenge du bare har sittet i samme rom og ikke røyket selv, særlig når vinduet sto åpent, har du ingen grunn til bekymring. På den måten får du bare i deg helt minimalt (eller ingenting) av røyken, og det skal ikke være noen grunn til bekymring i så fall. For at det skal være noen særlig risiko for bivirkninger og lignende, forutsetter det at du røyker selv – og da gjerne også mye/ofte.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.