Kan overdose av Zoloft være dødelig?

Hei jeg er en jente på 15 år. Har gått på zoloft i tre måneder snart. (Tar 75mg) jeg har det jævelig. Vil ha en rask død. Jeg lurer på om overdose av zoloft kan være dødelig? Og hvordan føler man seg etter å tatt en overdose med zoloft. Jeg drikker ikke og heller ikke snuser. Zoloft er det eneste jeg går på, så overdose er det eneste jeg kan finne på å gjøre. Jeg prater med noen en gang i uka, men det ser ikke ut til å funke👍

kvinne/jente |
15 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det høres ut som en veldig vanskelig situasjon å være i, og sånn vi forstår deg er ting veldig tøft for tiden. Dessverre gir vi ikke brukerveiledning på hvordan du eventuelt kan ta en overdose, og hva du eventuelt kan overdosere på og ikke. Derimot vil vi på det sterkeste oppfordre deg til å fortelle om disse selvmordstankene til den du snakker med en gang i uka. Om du ikke føler at samtalene i seg selv er god nok hjelp for deg, er det helt greit å si fra om dette – på den måten kan dere prøve å finne en mer omfattende hjelp og oppfølging for deg, som du forhåpentligvis vil ha god nytte av. I denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse kan du lese om ulike former for psykisk helsehjelp. Det finnes med andre ord god hjelp å få, men da er det også veldig viktig at du ber om denne hjelpen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.