Kan cosylan slå ut på peth som skal tas til uka?

Kan cosylan slå ut på peth som skal tas til uka? Fikk skrevet ut av legen i går fordi jeg har en ekstrem tørrhoste. Redd det skal slå ut på min prøve, men jeg hoster så mye og har ikke sovet mer enn 3,5 timer siste 2 dagene, og jeg er så sliten at jeg føler jeg ikke har noe annet valg enn å ta cosylan så kanskje jeg får hvilt litt:/

kvinne/jente |
37 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Ettersom du får i deg forholdsvis små mengder etanol ved vanlig bruk av Cosylan, har vi vanskelig for å tro at dette vil gi noe betydningsfullt utslag på en PEth-prøve.

Dette kan riktignok være greit å avklare med prøvetaker direkte, som sannsynligvis vil ha forståelse for at du har behov for å bruke Cosylan i en periode.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen