Fikk en stikkende følelse i halsen da jeg røyket. Skyldes dette metallristen som ble bruk i pipa?

Hei jeg brukte en pipe i går der blir de brukt en mental rist for at rusk ikke ska fly gjennom fik en stikkende følelse i halsen kan dette være en bit av metall risten som flydde i munnen. Vet sikker er et dumt spørsmål men bare lurte.

mann/gutt |
22 år |
Møre og Romsdal

  Rusinfo svarer:

Det er ikke et dumt spørsmål, og det er fint at du er oppmerksom på hva som skjer med kroppen din – og at du ønsker å finne årsaken til denne stikkende følelsen i halsen.

Samtidig er det vanskelig for oss å si noe sikkert om hva som har skjedd, og om det faktisk er en metallbit som har satt seg i halsen din. Dersom du fortsatt er usikker på dette og/eller kjenner ubehag knyttet til hendelsen, vil vi anbefale deg å ta kontakt med helsepersonell.

Du kan ta kontakt med din fastlege for å drøfte saken nærmere, alternativt ringe legevakten (116 117). Dersom du opplever situasjonen som akutt/kritisk, kan du ringe 113.

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.