Redd for abstinenser når jeg går tom for benzo, kan jeg få hjelp fra lege?

Hei, begynner å bli ganske godt innspist på benzo og er redd for at når jeg går tom, så kommer abstinenser. Kan jeg få hjelp fra lege av det? Uten å måtte dra på avrusning.

mann/gutt |
20 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Hvor mye legen kan hjelpe deg, kommer kanskje an på omstendighetene – f.eks. om dette er medisiner du får utskrevet fra legen direkte, eller om du anskaffer det illegalt. Uansett er det fullt mulig å be legen om hjelp – legen kan f.eks. hjelpe deg med å lage en plan for nedtrapping, eller å prøve å finne en dosering som fungerer for deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.