Nedtrapping Subuxone

Hei, vil så gjerne ha hjelp til å trappe ned og avslutte Suboxone behandlingen,virkestoffet buprenorfin
Jeg bruker
2 mg pr dag. Hvor lang tid bør jeg bruke og hvor mye bør jeg trappe ned pr uke? Skulle så gjerne hatt en nedtrappings-plan, men forstår jo også at nedtrappingen er veldig individuelt. Uansett har det vært vanskelig å finne informasjon på nettet.
På forhånd tusen takk for hjelpen.

ønsker å trappe

kvinne/jente |
43 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Som du er inne på er det vanskelig å gi individuelle råd om nedtrapping av opioider. Dette er egentlig best å ta opp med foreskrivende lege, det er hen som har best forutsetninger for å hjelpe deg med å planlegge en skånsom og trygg nedtrappingsplan.

På generelt grunnlag kan vi si at det kan være lurt å bruke lang tid på nedtrapping, og særlig etter hvert som døgndose reduseres. Det vil si at intervallene mellom hver dosereduksjon gjerne kan bli lengre i takt med at døgndosen reduseres. Hvor mye du reduserer kan også variere, i begynnelsen kan du kanskje ha større dosereduksjon enn på slutten.

Du kan se i helsedirektoratets generelle veileder om nedtrapping på LAR-medikamenter, og merke deg punkter her du vil ta opp med legen din. I veilederen finner du også forslag til dosereduksjon og mange andre momenter det er lurt å vektlegge i en nedtrappingsplan.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen