Bruker beroligende, men har allikevel sånn uro i kroppen.

Hei! Jeg bruker diazepam 5mg (valium) 2 tabletter 5 ganger daglig. Det blir 10 valium pr dag, + Lyrica 300mg x2 + Apodorm 5mg x 2 hver kveld. Bruker også Norspan plaster 15ug/t (buprenorfin), som jeg har på hele tiden. Men alikevell har jeg sånn uro i kroppen, der jeg ikke vet hvilen fot jeg skal stå på. Brukte før xanor 3mg depo, og etter det rivotril 3mg pr døgn. Men ser ikke ut til å finne roen på noe av dette. Er det noe annet som kunne ha hjulpet?

mann/gutt |
33 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Vi har dessverre ikke kompetanse nok på dette område til å gi deg et godt svar på det. Vi vil anbefale deg å spørre legen din om dette, eller evt. be om en henvisning til spesialist.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.