Hva skjer om man tar 280mg med Alimemazin og 20 paralgin forte 400mg?

Hva skjer om man tar 280mg med Alimemazin evolan og 20tabletter med paralgin forte 400mg?

kvinne/jente |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er vanskelig å forutse akkurat hva som skjer hvis du tar 280 mg med Alimemazin evolan og 20 tabletter med Paralgin forte 400 mg samtidig. Grunnen til det er at forskjellige individer har ulik grense for hva de tåler.

Det vi kan si er at en overdose med Paracetamol kan være veldig farlig. Du kan få skader i lever, nyre og andre organer, falle i koma, og få varige skader på armer/ben, bli lam og miste språket, om overdosen er stor nok. Det er ikke alltid en dør av en overdose, det går altså også an å bli varig skadet. Det er vanskelig å «beregne» slike skader eller forgiftninger. Du kan feilberegne og dø av noe du trodde var trygt, eller du kan risikere livsvarige mén og skader.

Vi vet ikke hva som er grunnen til at du spør om dette, men om det er fordi du tenker på å ta livet ditt, håper vi at du heller klarer å be om hjelp med det som er vondt og vanskelig for deg. Snakk med familie eller andre du stoler på, kontakt lege, eller kontakt mental helse eller kirkens sos.

Les om overdose på Alimemazin i pakningsvedlegg.

Les om overdose på Paralgin forte i pakningsvedlegg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.