Har tatt 2 Vival 20 mg og 2,5 Nobligan 200 mg, ca. 550 mg til sammen. Er dette farlig?

hei. jeg har tatt 2 vival 20mg og 2,5 nobligan 200mg. ca 550mg tilsammen. er dette farlig? jeg har tatt i rundt 2 uker. ish 400mg iløpet av et døgn. har ikke tatt alle dager heller. jeg er en stor mann som trener hver dag. veier rundt 100kg.

mann/gutt |
29 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det kommer litt an på hva du mener med «farlig». Dersom du tenker på risikoen for overdose, vil vi si at denne er forholdsvis lav. Brukt regelmessig over tid, utvikler du dessuten også en gradvis høyere toleranse for denne typen legemidler.

Derimot kan jo dette forbruket på sikt medføre avhengighet, særlig om bruken er kontinuerlig over tid. Nå vet ikke vi om du får disse medisinene på resept, og om du i så fall følger fastsatt dosering eller ikke. Uansett anbefaler vi at du tar opp dette med legen din – legen kan på én side informere deg om trygg bruk av disse medikamentene, og på den andre siden bistå deg med å trappe ned, dersom det er det du ønsker.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.