Hvor høy toleranse kan man bygge opp?

Jeg forstår ikke dette.., jeg har spist rundt 20 60mg oxy og flere brett m ksalol og rivotril og ghb, jeg lever da fortsatt… Jeg sitter her nå m ca 1 dl god kork, 15 *60 mg oxycontin 45 *10 mg, rivotril, vival, pgforte, og en ferdigmekket just m amf,,,, hvor høy toleranse kan man bygge opp? Jeg har nå tenkt å innta det jeg har liggende nå uanz, selvom jeg regner med at jeg lever i morgen også… Men ett håp er det alltids, for jeg er drittlei alt og vil bare vekk herfra, men uanz hva og hvor mye jeg tidligere har inntatt så våkner jeg opp hver jævla gang, hjemme, ute, på sykehus osv… Så infoen dere deler ut er veldig fravikende og diffus…. Sjekker tlf og gir dere tilbakemld så får dere litt mer riktig og konkret info om toleranse..

kvinne/jente |
35 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til flere dager å få svar på denne tjenesten. Hvis det er fare for liv og helse, ring nødnummer 113, legevakt på 116 117 eller ta kontakt med Giftinformasjonen på telefon 22 59 13 00. De er døgnåpne. Vi minner også om at vi ikke er helsepersonell.

Du har rett i at folk er forskjellige når det kommer til toleranse. Det som ofte utgjør en stor forskjell er toleranseutvikling over tid. Blandingen av de forskjellige medikamentene og rusmidlene du beskriver, samt de gjeldene doseringene, er omfattende. Mange mennesker vil ikke tålt dette, mens andre har utviklet så høy toleranse at de tåler det. Det vi skriver på sidene vår om de forskjellige stoffene er veiledende, og vi er klar over at at det finnes store individuelle forskjeller.

Du sier at du er lei av alt, og at uansett hva du gjør så våkner du opp igjen. Vi anbefaler deg sterkt  å snakke med noen om de vonde tankene. Det finnes hjelp å få selv om det kan virke håpløst.

Du må gjerne snakke med legen din om at du har det dårlig. Du kan også kontakte Mental helse sin hjelpetelefon 116 123 eller Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40. De er begge døgnåpne.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.