Hadde angstanfall i går og tok 60mg sobril. Hvor lang påvisningstid i urin?

Hei! Eg fekk utskrift resept på sobril for et par måneder siden,men brukte ikkje opp alt i den resepten. I går hadde eg stort angstanfall og var dum og tok 60mg sobril. Dette var 31.01 og eg skal ta ein rustest for å starte på adhd medisin 10.02. Kjem det til å få utslag på prøve? Eg før dette har ikkje tatt faste dosa med sobril sidan byrjinga av desember. Eg veit det ikkje kan gjer helit nøyaktig svar men omtrent kor mykje vil den dose påvirke påvisnings tid I urin

kvinne/jente |
20 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre vanskelig å si noe helt spesifikt, det vil gjerne være snakk om en del individuell variasjon. Vanligvis kan Sobril spores med urinprøver i opptil fem døgn.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen.