Har røyket hasj jevnlig og må trolig ta urinprøve, hvor lang tid før jeg tisser «rent»?

Hei!
Jeg var nylig( desember 18- 17 januar) helt rusfri fra hasj. Før det røyket jeg hver dag, men veldig små mengder. Jeg skal snart få psychriater time for å få adhd medisin. Har lest at jeg må ta urinprøve. Jeg har ikke et rusproblem, og bruker hasj bare om kvelden og rundt 1 t før jeg skal sove. Hvor lenge må jeg være rusfri for at THC ikke skal slå ut på urinprøven? Det er små mengder hver gang jeg røyker. Jeg trener hver dag, hvis d har noe å si. Så hvor lang tid før jeg tisser «rent»?

kvinne/jente |
18 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Hvor lang tid det tar før cannabis ikke lenger kan spores i urinen varierer veldig. Det er derfor ikke lett å gi et sikkert svar, for her er det mange faktorer som spiller inn.

Utfra din henvendelse kommer det ikke tydelig frem om du har vært uten cannabis siden januar. Hvis dette stemmer vil prøven trolig bli negativ, men den kan bli positiv hvis du har brukt cannabis jevnlig siden midten av januar. Hvordan trening påvirker slikt vet vi dessverre ikke.

Det mest avgjørende for resultatet er, på tidspunktet prøven blir tatt, hvor lang tid det har gått siden sist du brukte cannabis. Avhengig av hvor mye og hvor ofte man bruker, kan det dreie seg om alt fra 1-2 uker opptil flere måneder etter avsluttet (jevn) bruk. Dette kan du lese mer om på våre hjemmesider.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.