Hvor mye kan jeg drikke i syden av alkohol for at peth test skal være lav?

Hei har nettopp vært i nemda møte med barnevernet, har tatt peth prøver med svar at jeg ligger under 0.30 som er ett forenelig moderat alkohol konsum. Men barnvernet vil nå at jeg skal ta 3 nye prøver i sommer- syden tur er bestillt og betalt men de tar ikke hensyn til dette, de vil at peth prøvene skal være lavest mulig så mitt spørsmål er hvor mye kan jeg drikke i syden av alkohol for at peth test skal være lav? Kommer hjem 8/7 og prøve skal taes 3 uker e hjemkomst

kvinne/jente |
48 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gi noen fasit på antall enheter som vil gi en lav verdi.

PEth skiller ikke mellom jevnt moderat inntak og sjeldnere, store inntak. Det er ikke mulig å gi et eksakt anslag på alkoholforbruk ut fra en PEth-verdi. Det er heller ikke mulig å si hvor mange enheter de ulike PEth-verdiene tilsvarer, eller hvor høy PEth man får av en gitt mengde alkohol.

Du vet jo likevel noe om hvor mye du hadde drukket i ukene før du fikk verdien under 0,3, så du kan ta det som et utgangspunkt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.