Kan vi andre som satt på i bilen bli bedt om å ta blodprøve?

Kompis av meg kjørte rundt i bilen hans uten lappen med meg og 2 kompiser, vi ble stoppet og sjåføren ble tatt til legevakten for å ta blodprøve men kan vi andre også bli bedt om og ta blodprøve siden vi satt på? Vi ga navn og fødselsnummer til politifolkene

mann/gutt |
18 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi ser i utgangspunktet ingen grunn til at dere andre skulle måtte avlegge blodprøve. Hadde det vært aktuelt hadde de antagelig bedt om det der og da. Grunnen til at de tok navn og personnummer fra dere er nok heller fordi de vil ha muligheten til å kontakte dere ved eventuelle spørsmål om hendelsen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Se våre åpningstider i desember.

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!