Håper at dere kan ta inn denne artikkelen hentet fra Rus & Samfunn.

Håper at Dere kan ta inn denne artikkelen hentet fra Rus & Samfunn. Jeg er for tiden innlagt til avrusning fordi jeg har brukt Oxycontin for kreft smerter. Jeg var oppe i 160 mg i døgnet og har nå kommet ned til ca 100 ved å gå ned fem mg i døgnet. Hadde aldri klart dette uten hjelp og støtte. Derfor er denne artikkelen så viktig, slik at de som vil slutte med Oxycontin blir klar over hvor tøft det kan være.
https://www.rus.no/aktuelt/fikk-ikke-hjelp-til-oxycontin-avvenning

mann/gutt |
60 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Veldig bra jobbet med å ha klart å trappe ned på Oxycontin.

Tusen takk for denne anbefalingen. Vi skal ta oss tid til å lese gjennom artikkelen.

Lykke til videre!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.