Hvor lenge sitter THC i blodet?

Hvor lenge sitter thc i blodet ? Ser dere skriver neon dager, men hva er noen dager ? Er det 2 dager eller 10 dager 🤷🏻‍♀️

kvinne/jente |
19 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette er noe som generelt er ganske vanskelig å svare helt konkret på – her er det mange faktorer som har betydning, og det kan være en del individuelle forskjeller. Men aller viktigst er hvor mye THC du faktisk får i deg når du røyker, og hvor regelmessig du røyker. Mengden THC i cannabis kan jo variere, og mengden cannabis i en joint kan jo variere, og så videre.

Uansett kan et utgangspunkt være at dersom du røyker cannabis en gang iblant, vil dette etter all sannsynlighet være ute av blodet innen maks et døgn. Om du derimot røyker mye og ofte, kan det noen ganger ta noen døgn – men da skal det normalt være snakk om 2-3 døgn heller enn 10.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag 5.12 stenger tjenesten kl 17.

Tirsdag 29.11 og tirsdag 6.12 er tjenesten stengt. Vi beklager eventuelle ulemper!

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!