Når går hasj angst vekk

Når går hasj angst vekk har ikke røykt så mye. Har merket nå etter 14 dager att dette kommer å går.

mann/gutt |
35 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er dessverre ikke noe fasitsvar på når «hasjangst» går vekk. En del kan oppleve angst under selve rusen, og at det går over omtrent samtidig som rusen går over. Andre kjenner seg engstelige i dagene/ukene etter at de har rusa seg, og for noen veldig få sitter det i en god stund.  Det absolutt vanligste er at dette går over helt av seg selv, uten at du trenger å gjøre noe som helst.

Skulle det likevel vare lenge og/eller bli så plagsomt at det hindrer deg i å leve ditt normale liv, vil vi anbefale deg å snakke med noen om det. Du kan for eksempel snakke med oss anonymt, eller ta kontakt med Rask psykisk helsehjelp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.