Kan jeg ta med snus på flyet selv om jeg er 15?

Kan jeg ta med snus på flyet selv om jeg er 15?

mann/gutt |
14 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om tobakk er dessverre litt utenfor vårt fagområde, så dette har vi ikke egentlig så god greie på. Vi vil anbefale deg å sende inn spørsmålet til Ung.no, hvor du sannsynligvis kan få et mer sikkert og utfyllende svar.

Men sånn vi forstår lovverket, så kommer nok dette an på hvor du reiser. Vi anbefaler at du setter deg inn i det aktuelle landet sitt regelverk rundt import/toll av tobakksvarer – her kan det være ulike regler fra land til land.

Ved innreise inn til Norge er det for øvrig 18 års aldersgrense på innføring av tobakk, viser til Tollvesenets artikkel om tollkvoter (avsnittet «Aldersgrense»).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.