Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Finne en plass i Stavanger kommune som tilbyr kognitivt atferdsterapi?

Hei, eg bare lurte på om dere kunne hjelpe meg å finne en plass i Stavanger kommune som tilbyr kognitivt atferdsterapi? Har fått diagnosen autismespekterforsttrrelser og sliter veldig med søvn, spesielt innsovning. Har brukt hasj som selvmedisinering pga søvnvansker. Har blitt litt mye styr mellom meg og fastlegen, ettersom eg blei og utredet for ADD men var ærlig om rusmisbruken. Fastlegen min vil ha meg tilbake til MO-Ung men etter noen samtaler der så fant eg ut at den plassen ikke kunne hjelpe meg personlig med mine vansker. Så eg bare lurte på om det er noen kommunale plasser som tilbyr kognitivt atferdsterapi? Eller om eg må søke det privat?

mann/gutt |
20 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Fastlegen din kan henvise deg til kognitiv adferdsterapi. Hvis dere to har kommet litt skeivt ut kan du bytte fastlege og/eller prøve å få time hos en annen lege. Utover dette finner du alle de psykiske helsetjenesten i Stavanger kommuner på denne siden. Ta en titt, og se om du tror noe der kunne passet for deg.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.