Bruker Sobril, ønsker å bli helt fri med normale tanker

Bruker 1-2 mg hver dag,,om morgenen når jeg våkner, skjelden en gang 1 mg ut på kvelden, jeg kjøper djevelskapen og ønsker og bli helt fri med normale tanker.. bruker Sobril for nærmer,,, kan dere gi meg ett råd, takk.

mann/gutt |
69 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Fint at du tar kontakt, og at du ønsker å ta grep om situasjonen. Her er det litt uklart for oss om det er bruken av Sobril du beskriver innledningsvis, eller et annet stoff. Du skriver at du ønsker å bli fri/slutte med bruken ved hjelp av det du beskriver som normale tanker. Ut fra dette virker det som du er åpen for behandling, og helst en form for rehabilitering som foregår uten bruk av medisinering.

Anbefaler at du tar kontakt med din fastlege og forhører deg om hvilke tilbud som finnes i ditt område. Hos Helsenorge kan du finne en oversikt over behandlingstilbud og ventetider i ditt fylke. Her kan du lese litt mer om hvordan du kan gå frem om du vil slutte med benzodiazepiner. Lykke til!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.