Mistanke om at det brukes narkotika på russebuss

Mistanke om at det brukes narkotika på russebuss, hvordan går jeg frem for å adressere dette midt i feiringa?

mann/gutt |
53 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Hvordan du går frem vil også avhenge av hvem du er, hva som gjør at det er fattet mistanke og årsaken til at du ønsker å adressere dette.

På generell basis kan vi si at kunnskap om rus først og fremst er et viktig og godt hjelpemiddel for foreldre for å kunne adressere situasjonen. Hvis en vet hva som kjennetegner rusrelaterte utfordringer, kan en tidlig gripe inn. Dette krever en viss kunnskap om rusmidler, signaler og symptomer.

Du kan lese mer om råd til foreldre som mistenker at barnet utforsker rusmidler her.

Se også våre råd og tips som du finner i vår russguide til foresatte.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!