Hvor lenge tar det til THC-testen er ren?

Hvor lenge tar det til THC-testen er ren?

Brukt cannabis i ca 1år og gjennomsnittlig 2 ganger i uken.

annet |
18 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Først og fremst må vi si at her vil det kunne være store individuelle forskjeller – det er mange variabler som vil ha en innvirkning. Våre tall på dette er sånn sett kun veiledende.

I urin vil du som regel teste negativt etter noen dager (opptil en uke) uten bruk, ved sporadisk bruk. Ved mer omfattende og regelmessig bruk kan det ta flere uker før du tester rent – i noen tilfeller også flere måneder. Ut ifra tallene du oppgir vil vi tippe at det tar noen uker før du tester rent, pluss/minus.

I blod vil du som regel teste negativt etter opptil et døgn uten bruk, men opptil flere døgn ved omfattende og regelmessig bruk. I ditt tilfelle er det kanskje snakk om opptil et par døgn, sånn omtrent.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.