Hvor høy dose er det mulig ta når det gjelder Lyrica

Hei, jeg tar Lyrica 225mg x 2. Jeg tar de for kroniske smerter, angst og søvnvansker. Jeg har høy toleranse når det gjelder disse medisinene ( også Sobril.) må opp i høy dose der også for å få effekt. Det jeg lurer på er om hvor høy dose er det mulig normalt sett å ta når det gjelder Lyrica og for symptomer som jeg har. Og hva er det som gjør at jeg trenger/ har så høy toleranse for dett medikamentet og Sobril. Takker for svar.

kvinne/jente |
51 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell og gir ikke medisinfaglig veiledning. Dette er foreskrivende lege ansvarlig for, og må svare for.

Du kan lese om vanlige doser på Lyrica og Sobril på Felleskatalogen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen