Hvorfor pulverisere Stesolid?

Hvorfor pulverisere stesolid.

mann/gutt |
49 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det kan være forskjellige årsaker for at noen velger å pulverisere Stesolid, noen tror kanskje det kan føre til sterkere eller raskere effekt og andre kan rett og slett ha problemer med å svelge hele tabletter.

Hvis Stesolid pulveriseres for å muliggjøre andre inntaksmåter er ikke dette noe vi anbefaler da benzodiazepiner generelt har høy biotilgjengelighet ved oralt inntak. Det kan til og med redusere effekt eller være skadelig å innta på andre måter fordi pillen har tilsetningsstoffer som ikke bør sniffes opp i nesens slimhinner eller injiseres i blod.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.