Hvilket land bruker minst rusmidler?

Hvilket land bruker minst rusmidler?

kvinne/jente |
12 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på. Svaret vil være avhengig av hvilke rusmidler som skal tas med i en slik analyse, og hvilke metoder som benyttes for å innhente aktuell informasjon. Det finnes mange forskjellige rusmidler, og disse har også ulik status når det gjelder lovlighet i de ulike landene. Svaret vil også være avhengig av hva man mener med å «bruke» et rusmiddel. Er det snakk om å ha forsøkt et rusmiddel «noen gang», eller dreier det seg om det antallet som bruker hver dag? Et annet viktig spørsmål er jo om det er snakk om det konkrete antallet mennesker som bruker rusmidler i et aktuelt land, eller om det er antallet i prosent av befolkningen.

På fhi.no sine sider finner du informasjon om narkotikabruk i Norge

EMCDDA har laget en Europeisk narkotikarapport med oversikt over trender utviklinger knyttet til bruk av ulike rusmidler.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.