Kan vi ha blitt dopet?

Hei. Jeg og en vennine er på ferie i mallorca. Vi skulle inn på en resturang og kjøpe coca cola. Resturangen var og helt tom. Vi følte oss veldig rare etter 15-20 min. Jeg ble veldig dårlig, følte ting beveget på seg. Følte meg utrolig svimmel. Følte jeg måtte besvime og spy. Klarte såvidt bevege meg og var bare veldig dårlig. Vi fikk en veldig dårlig følelse av mennene som var der og klarte komme oss ut.
Vi lurer på om vi var dopet ned eller om det var noe annet.

kvinne/jente |
20 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi er dessverre ikke en akuttjeneste, det kan ta flere dager å få svar her.

Vi skjønner godt at dette var er ubehagelig opplevelse, og vi synes det er fint å høre at dere kom dere ut.

Det er veldig vanskelig å si sikkert om dere fikk noe annet en Coca Cola, den eneste måten å «bevise» det på er å påvise eventuelle stoffer i blod eller urin. Noen stoffer kan spores i urin ganske lenge (flere dager) så om  dere tenker at det en mulighet å test nå kan dere eventuelt oppsøke lege der dere er, eller kanskje høre på apotek om de selger hjemmetester.  En annen mulighet er å kjøpe prøveglass og ta urinprøver nå, holde den kjølig å teste når dere er tilbake i Norge igjen.

Håper det er bra med dere og at dere nyter resten av ferien.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.