Farlig å kombinere hasj med disse medisinene?

Hei,

Jeg går på følgende medisiner fast:
– Dridase 5mg, 1 ggr daglig
– Litium Lithionit 83mg, 1ggr daglig
– Cipralex 20mg, 1ggr daglig
– Seroquel 50mg, 1ggr daglig

Jeg skal på en hyttetur der jeg vet det kommer til å bli hasj til stedet, og jeg lurer dermed på om det er direkte farlig å kombinere hasj med disse medisinene?

Takk på forhånd!

mann/gutt |
22 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Først må vi si at vi på RUSinfo ikke er helsepersonell, og at det sånn sett er en grense for hvor mye vi kan si om vanlig medisinbruk. I følge felleskatalogen.no er det ikke en umiddelbar fare forbundet med interaksjon mellom hasj og noen av de medisinene du nevner enkeltvis. Vi vil likevel poengtere at du går fast på en sammensatt mengde medikamenter, så vi vil anbefale deg å snakke med foreskrivende lege om hvordan bruken av Lithionit, Dridase, Seroquel og Cipralex sammen med hasj forholder seg for akkurat deg – delvis med tanke på medisinene i seg selv, men også med tanke på grunnen til at du får medisinene i utgangspunktet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen