Abstinenser fra Sobril

Har brukt sobril 15 mg ca 1 per dag i 11 mnd kutta ut all bruk for 3uker siden har fått mye abstinenser å de vil ikke slippe De er svimmelhet å føler att man er i en tåkeverden Veldi stråling i ben og armer å angst i magen Angsten er ille å lite med søvn Er dette vanlig å kor lenge kan dette vare

mann/gutt |
62 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Symptomene du beskriver kan være abstinenser knyttet til at du har sluttet med Sobril. Det er ikke uvanlig at man kan oppleve stress, angst, skjelvinger og uro. Akkurat hvor lang tid det tar før symptomene gir seg, er vanskelig å gi et eksakt svar på, dette kan være ganske individuelt. Forhåpentligvis vil du føle deg bedre med tiden til hjelp.

Abstinenssymptomer kan ofte bli ekstra sterke dersom man slutter brått. Derfor er det anbefalt at man slutter i samråd med foreskrivende lege og at man følger en nedtrappingsplan. Mulig dette ikke er nødvendig nå, da det har gått tre uker siden du sluttet. Uansett bør du kontakte legen din og diskutere dette, slik at du kan få hjelp og veiledning dersom du trenger det.

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.