Hva erstatter Sobril ved overgang til et annet medikament med samme virkning?

Hva erstatter Sobril ved overgang til et annet medikament med samme virkning?

47 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om vanlig medisinbruk blir en type veiledning vi ikke kan gi, dessverre. Det må du nesten ta med legen din.

Generelt kan vi si at virkestoffet i Sobril er oksazepam, og at ingen andre legemidler i Norge har nøyaktig samme virkestoff. Sobril er et benzodiazepin, og det finnes mange benzodiazepiner med lignende virkestoff som Sobril. Men hvilken av disse som er aktuelle for deg, om noen, er altså noe legen må vurdere sammen med deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.