Hva skjer hvis jeg spiser 61 små piller med melatonin?

Hva skjer hvis jeg spiser 61 små piller med melatonin?
Kan jeg dø av det eller bli innlagt på sykehus?

kvinne/jente |
15 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Felleskatalogen skriver at overdoser på melatonin vanligvis ikke trenger behandling, og at det vanligvis ikke gir alvorlige symptomer. Vi vil likevel anbefale deg å la være, fordi du kan få en del ubehagelige virkninger hvis du tar for mye.

Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men hvis du har det vanskelig håper vi du kan snakke med noen. Fortell det til noen du stoler på, eller ta kontakt med Kors på Halsen. De har både chat og telefon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.