Hva skjer om man røyker hasj lenge?

Svar fort hva skjer om man røyker hsasj lenge

annet |
69 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil flere dager å få svar når du sender inn spørsmål her, avhengig av kapasitet og arbeidsmengde.

Hva som skjer når du røyker hasj lenge, er jo et ganske åpent spørsmål med mange mulige svar. Det er jo ikke sånn at alle som røyker hasj lenge opplever akkurat det samme. Noen opplever f.eks. liten eller ingen grad av problemer, mens andre kan oppleve ganske store problemer – og mange er kanskje et sted derimellom. Det kommer helt an på hvor mye/ofte man faktisk bruker, psykisk og fysisk helsetilstand i utgangspunktet, alder, livssituasjon og mye mer.

Men noen ting som er forholdsvis vanlig om du bruker hasj ofte og lenge, er å oppleve bivirkninger som f.eks. redusert konsentrasjon og hukommelse. Noen opplever f.eks. også søvnvansker, redusert energi og lignende. Og noen opplever en periode med fysiske symptomer (abstinens) om de plutselig slutter, som f.eks. kvalme, svetting, rastløshet og søvnvansker.

Du kan lese mer på våre faktasider om cannabis.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.