Mistenker at sønnen min bruker hasj

JEG Mistenker om at sønnen min bruke hasj. hva skal gjøre videe

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Ettersom det er ganske mye vi ikke vet om denne situasjonen – f.eks. hans alder, bruksmønster, hvordan det går med ham generelt, om han selv ser på bruken som problematisk eller ikke – kan vi egentlig bare svare deg helt generelt. Men du er selvsagt velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon, så kan vi ta en litt nærmere prat om dette.

I første omgang tenker vi det er naturlig å prøve å ta en samtale med ham om din mistanke. Så lenge du ikke har noen sikre «bevis», er det sannsynlig å tenke at han vil benekte det hele. Uansett kan en samtale være nyttig for å prøve å kartlegge hvilke holdninger han har til hasjbruk – og samtidig vise at du er tilstede. Vær gjerne tydelig på at han kan være åpen med deg om absolutt hva som helst, uten å måtte bekymre seg for straff, kjeft eller konsekvenser – både nå og i fremtiden.

Tipser om denne guiden til foreldre.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen