Mistenker at sønnen min bruker hasj

JEG Mistenker om at sønnen min bruke hasj. hva skal gjøre videe

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Ettersom det er ganske mye vi ikke vet om denne situasjonen – f.eks. hans alder, bruksmønster, hvordan det går med ham generelt, om han selv ser på bruken som problematisk eller ikke – kan vi egentlig bare svare deg helt generelt. Men du er selvsagt velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon, så kan vi ta en litt nærmere prat om dette.

I første omgang tenker vi det er naturlig å prøve å ta en samtale med ham om din mistanke. Så lenge du ikke har noen sikre «bevis», er det sannsynlig å tenke at han vil benekte det hele. Uansett kan en samtale være nyttig for å prøve å kartlegge hvilke holdninger han har til hasjbruk – og samtidig vise at du er tilstede. Vær gjerne tydelig på at han kan være åpen med deg om absolutt hva som helst, uten å måtte bekymre seg for straff, kjeft eller konsekvenser – både nå og i fremtiden.

Tipser om denne guiden til foreldre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.